Ellstorps förskola

HA Bygg kommer att bygga Ellstorps nya förskola. Projektet avser nybyggnation av förskola för sex avdelningar med utemiljö, miljöhus och förråd. Läs mer om projektet här

HA Bygg sponsrar Team Rynkeby

Team Rynkeby – God Morgon kör till Paris för 18:e gången den 29e juni till den 6 juli 2019. Projektet består av 2100 cyklister och 500 funktionärer fördelade på 54 lokala lag från sju länder: Sverige (16 lag), Danmark (19 lag), Finland (7 lag), Norge (9 lag), Färöarna (1…

God Jul önskar HA Bygg

Vi fortsätter vår tradition att i Juletid stötta några som bäst behöver det. Vi har valt att stötta SOS Barnbyar (Digitalt gåvobrev) och deras arbete med att ge barn en trygg uppväxt. Diplom

HA Bygg vinnare av DI Gasell 2018

DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag. HA BYGG har tilldelats priset 2018. Läs mer om DI Gasell. Läs mer om våra utmärkelser.

HA Bygg bistår Hjärt Lungfonden

Vi stödjer forskningen som leder till nya kunskaper och gör att läkare kan rädda liv ute på våra sjukhus just i detta nu.

HA Bygg vinnare av DI Gasell 2017

DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag. HA BYGG har tilldelats priset 2017. Läs mer om DI Gasell. Läs mer om våra utmärkelser.

God Jul önskar HA Bygg

Vi fortsätter vår tradition att i Juletid stötta några som bäst behöver det. Vi har valt att stötta SOS Barnbyar (Digitalt gåvobrev) och deras arbete med att ge barn en trygg uppväxt. Diplom HA Bygg bistår även Hjärt lungfonden med ett bidrag till deras forskning.

Vi stödjer nattvandrarna

Nattvandrarna är en ideell organisation som under närmare tre decennier arbetat med att förebygga våld, främlingsfientlighet, skadegörelse och drogmissbruk bland ungdomar. Vi på HA Bygg vill uppmuntra och stötta deras arbete och har därför valt att visa vårt stöd genom donation.

Fallskyddsutbildning

Säkerheten är viktig för oss på HA Bygg. Vi arbetar löpande med arbetsmiljöfrågor, beredskap och säkerhetsrutiner. Som ett led i detta utbildar vi vår personal, och nu var det dags för fallskyddsutbildning med CRESTO.

Nytt laboratorium för Höganäs Sweden

På uppdrag av Höganäs Sweden AB bygger vi ett nytt, högteknologiskt laboratorium för metallpulverforskning. Byggnaden uppförs i två plan med ett teknikutrymme på taket. Stommen är av betong och fasaden kläs med stilrent Petersen-tegel. Två passager av stål och glas förbinder den nya byggnaden med intilliggande byggnader.