NYHET

Nytt kontrakt är signerat för ett totalentreprenadsprojekt tillsammans med Lernacken Fastigheter AB och Darlin fastigheter. Vi kommer att uppföra 32 stycken bostadsrättslägenheter i två fyravåningshus med hiss direkt från markplan. Arkitekter är Arkitektlaget i Skåne AB och kontraktssumman är 56 milj. På bilden ses Sebastian Fernebring, Affärschef, Region Syd HA Bygg, samt Joakim Lindahl, Fastighetsutvecklare, Lernacken Fastigheter AB.

Tack för förtroendet! 

På smart läge riktigt nära Lund och med god omsorg om familjens olika behov uppförs nu Brf Hjärups vyer. Bostäderna är extremt funktionella och synnerligen välplanerade. Med närhet till ett helt nytt natur- och rekreationsområde som kommer att erbjuda massor av aktiviteter och upplevelser för hela familjen. Här kommer alla generationer att trivas. Perfekta pendlingskommunikationer både till Lund och Malmö. För mer information om lägenheterna kontakta Våningen & Villan Staffanstorp Fastighetsförmedling.