Arbetschef Byggservice Syd

Arbetschef Byggservice Skåne Syd

Nu tar vi nästa steg i utvecklingen och bygger upp en Byggservice avdelning i Syd.

Till detta söker vi en driven och målmedveten medarbetare, som kan ta ansvar för att bygga vår nya verksamhet. Ett spännande uppdrag för dig som vill vara med från början och som är både driven och lösningsorienterad.

Ditt uppdrag blir att bygga upp en byggservicegrupp som skall utföra projekt åt offentliga och privata beställare. Du kommer rekrytera tjänstemän och hantverkare och driva Byggserviceprojekt i region Syd. Rollen är ny och du kommer vara placerad i Löddeköpinge, där vi i dag är 22 tjänstemän. Det är ett glatt gäng som präglas av stark laganda där var och en tar ansvar och jobbar för att bidra till en bra arbetsmiljö och goda resultat. Då byggservicegruppen är under uppbyggnad, kommer du till viss del behöva rekrytera kompetenta och självgående yrkesarbetare som har stort engagemang för HA Bygg.

Övergripande arbetsuppgifter:

  • Leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
  • Arbetar löpande med kundkontakter och räknar på anbud.
  • Är ekonomiskt ansvarig för ditt område, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
  • Ser affärsmöjligheter och agerar på dessa.

Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, utmärkt kvalitet, och god, säker och hållbar arbetsmiljö.

Kvalifikationer

I rollen som Arbetschef Byggservice är det ett krav att du har ekonomisk kunskap och tekniskt yrkeskunnande och erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen.

Vem du är

Det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer du bör ha lätt för att samarbeta och trivas med människor. Du har ett professionellt intryck och lätt för att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer, både med kunder och medarbetare. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga. Du bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och tillser alltid att detta görs i en säker arbetsmiljö.

Välkommen till ett socialt och härligt gäng!

Tjänsten är tillsvidare med uppstart omgående.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande så skicka in din ansökan idag till

Affärsutvecklingschef/vVD, hakan.holmberg@habygg.com, tel: 0701-990838

Bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes starkt att höra av sig.

HA Bygg grundades 1995 av Henrik Andersson. Vi är det stora byggföretaget med den lilla byggmästarens kompetens och engagemang. Med kunskap och hjärta driver vi projekt i nära samarbete med våra beställare. Vi är den naturliga, pålitliga och jordnära samarbetspartnern i såväl stora som mindre projekt. Med kundanpassade lösningar skapar vi nöjda och återkommande kunder.

Vårt verksamhetsområde omfattar hela Skåne och Halland där vi driver alla typer av projekt från stora entreprenader till byggserviceprojekt. I dag har vi kontor i Höganäs, Löddeköpinge och Halmstad och är ca 190 medarbetare varav 90 tjänstemän. Arbetsmiljön ligger alltid i fokus från planering, under produktion och i driftsskedet.

Vi möter upp myndigheters och beställares krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö med våra utarbetade system som är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö och ISO 45001 arbetsmiljö.

Färdigheter

Upplagt på

14 oktober, 2022