NYHET

 

Vi fortsätter titta närmre på våra duktiga medarbetare. I dag får ni möta Anton Bodin, Arbetsledare. Han är en 29 årig civilingenjör från Falkenberg.

Vilken har du gjort innan du började på HA Bygg?

Efter gymnasiet gjorde jag militärtjänstgöring, sedan läste jag Civilingenjörsprogrammet inom Väg och Vattenbyggnad på Lunds Tekniska Högskola. Efter skolan fick jag jobb på NCC och där var jag i fyra år innan jag började på HA Bygg nu i våras.

Vilka projekt är du involverad i?

Just nu är jag arbetsledare på Kompisens Förskola i Falkenberg. Ett projekt där vi bygger en ny förskola på sex stycken avdelningar som skall dockas ihop med den redan befintliga förskolan på tre stycken avdelningar. 

Vad gör du som Arbetsledare?

Jag gör allt från att mängda upp och beställa material till att tillsammans med Platschefen planera det dagliga arbetet och samordningen ute på arbetsplatsen. Sen gör jag även utsättning och problemlösning när det inte framgår i handlingarna hur en detalj skall lösas.

Vad gjorde att du valde att arbeta med det som du gör i dag?

Efter utbildningen blev jag antagen till NCC:s traineeprogram där jag fick möjligheten att prova på flera olika roller, så som inköpare, anbudsingenjör, projekteringsledare och arbetsledare. Jag fastnade för produktionen och tycker det är roligt att följa projektets framfart ute på plats.

Vad är det som är bäst med din roll?

Att jag kan kombinerar det lite mer fysiska arbetet ute i produktionen med planering och dokumentation inne i bodarna.

Vad är det absolut bästa med att arbeta i byggbranschen?

Det bästa och det sämsta är väl att alla projekt är olika. Man utvecklas alltid och lär sig nya saker på det sättet. Samtidigt hade det varit skönt ibland att veta exakt vad som gäller när man påbörjar ett nytt projekt… 🙂

Vilka favoritintressen eller hobbys har du?

Jag lägger mycket av min fritid på att spela fotboll och träning i allmänhet. Får jag möjlighet så sticker jag gärna ner en vecka om året till alperna för lite skidåkning med!

Vem ska spela huvudrollen i filmen av ditt liv?