Om företaget

Vilka är vi?

Henrik Anderssons Byggnads AB har en lång och stolt historia med många stora och fina förtroendeuppdrag där vi fått hjälpa till att tillvarata våra beställares intressen, både kvalitetsmässigt och ekonomiskt. Med engagerade pålitliga medarbetare är målet att via korta beslutsvägar leverera kundanpassade lösningar som skapar nöjda och återkommande kunder.

Företaget har kapacitet och kunnande att genomföra allt ifrån de små servicejobben till de stora totalentreprenaderna och ska uppfattas som den naturliga, pålitliga och jordnära samarbetspartnern.

Våra yrkesskickliga hantverkare kombinerat med utvalda seriösa underentreprenörer och leverantörer skapar en slagkraftig enhet. Vi är alltid öppna för nya utmanande projekt.

Vad gör vi?

HA Bygg tar sig an byggnation i stort och smått med samma engagemang. Vi gör uppdrag med färdiga handlingar men kan även hjälpa till med framtagande av handling i totalentreprenad. Upplägg med totalåtagande välkomnas d.v.s. vi tar ansvar för samtliga underentreprenader och leveranser och samordnar dessa till slutlig produkt.

Vi möter upp myndigheters och beställares krav på kvalité, miljö och arbetsmiljö med utarbetade system som anpassas och utvecklas kontinuerligt. Vår personal utbildas fortlöpande i behörighet våtrum, heta arbeten, ställningskurser, arbetsmiljöansvar BAS-P och BAS-U.

Historia

Företaget grundades 1995 av Henrik Andersson och ägdes från 2000 till 2018 av bröderna Henrik och Håkan Andersson. Från december 2018 är Henrik återigen ensam ägare till bolaget. Henrik arbetar aktivt i verksamheten och har förutom rollen som VD även rollen som Affärschef och ombud i våra projekt. Henrik har bakgrund som snickare och har drivit fram företaget från ensam anställd med en omsättning på ca 0,7 miljoner kronor till idag med 150 anställda och en omsättning på + 500 miljoner kronor.

Idag, med våra 150 medarbetare varav 60 tjänstemän, är vi ett växande företag som 2021 utökat med affärsområde Skåne syd och affärsområde Halland. Vårt huvudkontor ligger i Höganäs där också vårt affärsområde Byggservice utgår ifrån.

Henrik Anderssons Byggnads AB
Brännerigatan 1B
263 37 Höganäs

042-34 09 71

info@habygg.com

faktura@habygg.com

Följ oss

Henrik Anderssons Byggnads AB
Brännerigatan 1B
263 37 Höganäs

042-34 09 71

info@habygg.com

faktura@habygg.com