Byggentreprenad

Varför ska du anlita HA Bygg? I över 25 år har vi genomfört olika sorters entreprenader åt våra kunder – allting från mindre servicejobb till totalentreprenader. Vårt mål sedan dag ett har varit att göra kunder nöjda och få dem att återkomma. Detta har vi lyckats med genom att leverera kundanpassade lösningar via korta beslutsvägar. För oss är det extremt viktigt att projekten med våra kunder ska ske i ett nära samarbete. På så sätt underlättar vi arbetet för både kunden och oss själva.

Vi vill gärna fortsätta på samma inslagna väg med fortsatta förtroendeuppdrag och att vi ska uppfattas som en naturlig, pålitlig och jordnära partner. Vi är alltid förberedda för nya utmaningar och projekt, och med den stora erfarenheten tror vi att vi kan hantera alla sorters entreprenader.

Hur vi arbetar med byggentreprenader

Vi utför uppdrag både med färdiga handlingar, och hjälper även till med framtagande av handling i totalentreprenad. Vi tar ansvar för samtliga underentreprenader och leveranser och samordnar dessa till slutlig produkt. Vi lyssnar både på kundens och myndighetens krav på miljö och kvalité med våra utarbetade system. Detta gör vi tack vare våra utbildningar som vår personal får ta del av på ett löpande band. Områden som omfattar utbildningarna är våtrum, heta arbeten, ställningskurser, arbetsmiljöansvar BAS-P och BAS-U.

 

Under vår projekt-sida, kan du se många av våra hittills genomförda projekt över hela Skåne och Halland. Vi rör oss över flera olika områden, men i det stora hela arbetar vi med flera varianter av byggnation – nybyggnation, tillbyggnation och ombyggnation. Vi hjälper även till med bland annat skadereparationer, montage och tak.

Region Skåne Norr
Brännerigatan 1B
263 37 Höganäs

Region Skåne Syd
Marknadsvägen 1
246 42 Löddeköpinge

Region Halland
Slottsmöllan 13E
302 31 Halmstad

042-34 09 71

info@habygg.com

faktura@habygg.com

Följ oss

Region Skåne
Brännerigatan 1B
263 37 Höganäs

Byggservice
Brännerigatan 1B
263 37 Höganäs

Region Halland
Fyllebrovägen 16
302 63 Halmstad

info@habygg.com
faktura@habygg.com
Org nr: 556251-2037
Bankgiro: 5951-5452