NYHET

Vad betyder hälsa för er? För oss på HA Bygg betyder hälsan för våra medarbetare allt. Vi strävar efter att alla som jobbar här ska må bra och känna sig friska.
Byggbranschen är en väldigt fysisk bransch för merparten av alla som jobbar i den. Olyckor och förslitningsskador är något som tyvärr inträffar en hel del även om det blivit bättre med kraven på arbetsmiljön och säkerheten från företagens sida.
”Håll nollan” är ett initiativ inom byggbranschen som bygger på att alla ska få komma hem från sitt jobb varje kväll. Något vi prioriterar högst av allt!

Det är med stor glädje och stolthet vi därför kan presentera vår alldeles egna Hälsocoach Christer Olsson. Christer kommer vara en stor hjälp och stöttepelare för alla på HA Bygg. Med allt ifrån samtal med den enskilde individen till att kunna behandla skador, ge kostråd och jobba med rehabilitering.
För att kunna utföra detta på bästa möjliga vis kommer Christer befinna sig i en stor hälsobuss som både kommer vara stationerad på våra olika kontor samt på våra etablerade arbetsplatser, där man kan boka in sig för behandling och samtal.
I bussen kommer Christer att kunna erbjuda behandling av skador och problem med muskler och leder samt göra program för förebyggande övningar.
Om ni ser HA Byggs Hälsobuss ute på vägarna är det Christer som är på väg för att ge det ge det lilla extra – För friska medarbetare –