NYHET

Ted Ingvarsson är en 30-årig man från Genarp som tillsammans med sin fästmö för närvarande renoverar deras nyinköpta 180 kvadratmeter stora tegelvilla från 1925. Han har bestämt sig för att det ska vara klart till husets 100-årsjubileum som infaller om två år. Ett projekt som kan dra över tiden då familjen blir tre i slutet av april.

Innan Ted började på HA Bygg jobbade han som servicesnickare i nästan 10år, han valde sedan att läsa vidare till byggnadsingenjör – produktionsledning på Yrkeshögskolan i Hässleholm.

Under sin utbildning gjorde Ted sin LIA-praktik här och efter examen 2021 har han nu arbetat som Arbetsledare på HA Bygg i två år. En roll som han trivs väldigt bra i då han gillar planeringen, ansvarsmängden och att se till att kollegorna har en bra arbetsdag. I dag håller Ted på att färdigställa Rutsborgshallen – en idrottshall som vi uppfört till Lomma kommun.

När Ted inte jobbar eller renoverar hemma finns där även ett stort musikintresse, framför allt stora festivaler. Han berättar att sedan han var 18 år gammal har åkt buss till festivaler genom hela Europa, vilket har lett till att han har lärt känna många människor på vägen.

Att Ted hamnade i byggbranschen var lite tack vare hans farfar. När han var liten ville han bli antingen Snickare eller Bonde. Han berättar att hans farfar sa till honom att han borde bli snickare eftersom han inte ville att Ted skulle bli bonde som han själv var.

Vi är väldigt glada att Ted lyssnade på sin farfar så han kunde bli en del av oss!