ARBETSLEDARE HALLAND

HA Bygg arbetar med en stor variation av projekt allt från byggservice, ombyggnads och nyproduktionsprojekt i alla storlekar. Här finns många typer av spännande utmaningar och stora möjligheter till att utvecklas i sin roll.

Om tjänsten

HA Bygg har haft stor tillväxt de senaste åren och vi fortsätter att växa i alla våra regioner. Vi har nu  fått förtroendet att bygga nya Tröingeskolan åt Falkenberg Kommun och vill ha med drivna duktiga medarbetare på resan.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som arbetsledare på Tröingeskolan är du en erfaren senior arbetsledare, med tidigare erfarenheter från varierande byggprojekt. Du har en byggteknisk utbildning eller har fått motsvarande kompetens genom praktisk erfarenhet.

Som arbetsledare behöver du vara lösningsorienterad, strukturerad, noggrann och ha lätt för att prioritera. Andra viktiga egenskaper är att du har rätt inställning, goda ledaregenskaper, engagerad, driven och har en god samarbetsförmåga. Du drivs av att komma i mål inom rätt tid, till rätt ekonomi, god kvalitet och med nöjda kunder.

Som arbetsledare planerar du och håller samman insatser med yrkesarbetare, underentreprenörer och leverantörer. En viktig del är att vara delaktig i val av produktionsmetod och framtagande av arbetsberedningar. Du är också med och skapar bästa möjliga förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet. På HA Bygg hjälps alla åt i projektgruppen och du har en frihet i din roll där du får stor möjlighet till att påverka och arbeta brett i din roll. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med mycket stor erfarenhet från branschen och där gemenskap och sammanhållning genomsyrar vardagen.

Vi ställer krav på att du har B-körkort, god datorvana samt har en god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift.

Vill du arbeta i ett byggföretag där entreprenörsandan står högt på agendan och har starka värdering är du välkommen med din ansökan.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att skicka din ansökan till
Therese Plahn, therese.plahn@habygg.com

Rekrytering sker löpande

Färdigheter

Upplagt på

29 november, 2022